loader image
Iți pregătim cel mai frumos buchet de flori!
Cosul tau

Suna-ne la: +40 755100951

LIVRARE GRATUITA IN BAIA MARE

Floraria Laura: Florarie Baia Mare, Comanda Online!

Termeni si conditii

Datele de identificare ale firmei

florarialaura.ro este denumirea comerciala a S.C GLORIOSA VISION SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Baia Mare, Bd.Unirii Nr. 8, CUI: RO42707431, florarialaura@yahoo.com, +40 755 100 951.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor Produselor comercializate de S.C GLORIOSA VISION SRL prin intermediul magazinului online florarialaura.ro, catre Cumparator si pot fi modificate in orice moment fara o notificare prealabila din partea Vanzatorului. Comandând de la florarialaura.ro, acceptaţi termenii şi condiţiile detaliate aici și termenii și condițiile adiționale în vigoare la data vânzării. Trebuie să citiţi cu atentie şi să vă asiguraţi că înţelegeţi toţi termenii. Termenii și condițiile sunt parte din contract, iar termenii și condițiile adiționale vor avea întâietate în cazul unui litigiu.

Datele de contact ale firmei

Înainte de a plasa o comanda, daca aveți orice nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la serviciul la numărul de telefon +40 755 100 951 sau la adresa de e-mail floraria.laura@yahoo.com.

Definire termeni

Cumparator – persoana fizica sau juridica, care plaseaza o Comanda.
Vanzator – florarialaura.ro sau orice partener din florarialaura.ro.
Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 (optsprezece) ani cu capacitate de exercitu deplina sau persoana juridica, inclusiv persoana fizica autorizata, care, prin finalizarea procesului de completare a formularelor, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa selecteze anumite produse ca favorite.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.
Produse – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Site – florarialaura.ro și subdomeniile acestuia.
Campanie – expunerea in scop comercial, unui numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta comanda confirmata de Cumparator,  la distanta, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut – toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate si accesate prin utilizarea unui echipament electronic sau comunicate de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului – chat, telefon, e-mail, sms.
Review – modalitate de a evalua un produs, bun, serviciu de catre Cumparator/Utilizator/Beneficiar.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie de catre Cumparator/Utilizator/ Beneficiar. Nota se acorda sub forma de stele, fiecare produs putand obtine intre 1-5 stele.

Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul florarialaura.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, chat, sms) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Dupa efectuarea comenzii, Cumparatorul este notificat de catre Vanzator. O comanda se considera confirmata in momentul in care Cumparatorul isi exprima acordul telefonic, pe e-mail, chat sau sms. Florarialaura.ro îşi rezervă dreptul de a refuza orice comandă, la alegerea sa, dacă consideră necesar.
SC GLORIOSA VISION isi rezerva dreptul de a modifica numarul de produse din Comanda. Se va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon furnizat in Comanda si se va inapoia suma achitata, daca s-a platit in prealabil.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul in care se notifica Cumparatorul asupra expedierii Comenzii pe e-mail/telefonic/chat/sms.
Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

Politica de vanzare online

Florarialaura.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.
Florarialaura.ro garanteaza accesul pe site in vederea efectuarii unei Comenzii oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate florarialaura.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel florarialaura.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa magazinului online florarialaura.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate.
Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, florarialaura.ro isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
Florarialaura.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care florarialaura.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe site-ul florarialaura.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ T.V.A (taxa pe valoare adaugata 19% valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.
Preţurile din cataloage, din ofertele speciale sau din magazinul online pot varia. Preturile unor produse pot fi negociate, in anumite circumstante / volum.
Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Dreptul la proprietate intelectuala

SC GLORIOSA VISION SRL declara pe propria raspundere ca intreg continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a florarialaura.ro.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Este interzisa trimiterea catre S.C GLORIOSA VISION SRL sau florarialaura.ro a mesajelor care contin virusi, deruleaza campanii politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C GLORIOSA VISION SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C GLORIOSA VISION SRL. asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al florarialaura.ro Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre S.C GLORIOSA VISION SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea S.C GLORIOSA VISION SRL cu referire la acel Continut. In cazul in care S.C GLORIOSA VISION SRL confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea S.C GLORIOSA VISION SRL pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea S.C GLORIOSA VISION SRL si/sau al angajatului/prepusului S.C GLORIOSA VISION SRL care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Comanda

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, florarialaura.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.
Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului florarialaura.ro /partenerilor;
 • cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate;
 • esuarea / invalidarea platii;

Conform art. 4 din legea 130/2000 ”Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului:
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun

Produsele nu pot fi returnate odata ce acestea au fost livrate. În cazul în care ați plasat o comandă, iar produsele nu au fost încă livrate, ne puteți contacta telefonic sau prin email pentru a anula comanda.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.
Rambursarea contravalorii acestuia se va face integral prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător.
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile.
Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastră, conform celor descrise în continuare.
Comanda poate fi plasată numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veți parcurge un proces simplu, la sfârșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul „finalizează comanda”. Butonul va indica în mod clar că plasarea comenzii implică obligația dvs. de plată. Înainte de confirmarea comenzii, sunteți întotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie plătit și veți avea întotdeauna posibilitatea de a verifica și eventual de a corecta comanda.
Comenzile pentru care achitati un avans, pot fi anulate cu minim 7 zile inainte de data stabilita pentru livrare, fara penalitati. Daca anulati comanda cu mai putin de 7 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru ridicarea sau livrarea la domiciliu, sumele platite drept avans se retin cu titlu de daune.

Facturare – Plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de S.C GLORIOSA VISION SRL, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin trimiterea facturii la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in formularul de comanda.

Facturile aferente unor Produse care nu au fost preluate de catre Client vor fi anulate de catre Vanzator in momentul in care aceste Produse vor fi restituite de curier Vanzatorului.
florarialaura.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 

 • Plata transfer bancar. In acest caz vi se va emite o proforma pentru produsele comandate in baza careia trebuie sa faceti plata in contul firmei, specificand numarul proformei. Livrarea se va face imediat dupa intrarea banilor in cont. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa florarialaura@yahoo.com in maximum 24 de ore. In cazul in care Cumparatorul nu efectueaza plata produselor comandate in termen de 3 zile de la confirmarea comenzii, avem dreptul sa suspendam executarea comenzii si nu poate fi obligati sa pastram produsele comandate in stoc.
 • Plata cu cardul – prin introducerea datelor in formularul de comanda.

Livrarea Produselor

Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
florarialaura.ro nu este responsabil de intarzierile survenite dupa predarea coletului curieratului, datorita blocajelor rutiere, dezastrelor naturale sau cauzelor umane imprevizibile.
Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.
Pentru toate categoriile de produse, termenul legal, maxim de livrare este de 14 de zile de la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei. 
Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
Livrarea plantelor se va efectua doar in sezonul de plantare. Sezonul de plantare se poate modifica in functie de conditiile climatice. Cumparatorul va fi notificat la plasarea Comenzii.
Plantele vor fi livrate la adresa specificata in Comanda in termenul agreat de comun acord.
Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare Comanda.
In cazul in care Cumparatorul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 (optsprezece) ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.
Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.
In cazul comenzilor cu ridicare personala, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua Comanda sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a inregistrat Comanda.

Garantie

Toate Bunurile comercializate de S.C GLORIOSA VISION SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. 
Conform legislaţiei care guvernează contractele la distanță, – plantele ornamentale cu rădăcină – sunt exceptate de la dreptul de retragere, încadrându-se în categoria produselor susceptibile a se deteriora sau a expira rapid, prevăzute la art. 16 lit. d din OUG nr. 34/2014, publicată și pe site-ul A.N.P.C.

Politica de utilizare Cookie-uri 

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de S.C GLORIOSA VISION SRL Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).
Rolul fișierelor de tip Cookie
Fișierele de tip Cookies permit recunoaşterea echipamentului utilizatorului şi afişarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferinţelor individuale ale utilizatorului.
Cookie-urile au rolul de a vă asigura o experiență de navigare web plăcută și sigură și de a vă oferi servicii complete, în funcție de comportamentul online manifestat pe websiteul florarialaura.ro. In baza cookie-urilor florarialaura.ro are posibilitatea de a: 

 • Adapta prezentarea și afișarea site-ului în funcție de preferințele dvs. (limbă, rezoluție etc)
 • Crea statistici anonime, care nu presupun identificarea personală, bazate pe comportamentul dvs. pe site și de interesul manifestat pentru produsele prezentate. Aceste statistici ne permit să îmbunătățim structura și conținutul site-ului, astfel încât să vă oferim informațiile de care aveți nevoie.
 • Asigura măsuri de securitate web.

Cookie-urile nu contin date personale
Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal și nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi folosite doar pentru facilitarea anumitor funcționalități pentru dvs. Aceste date sunt criptate astfel încât persoanele neautorizate nu pot avea acces la ele.
Stergerea Cookie-urilor
Aplicațiile folosite pentru accesarea paginilor web (browser, de exemplu) salvează Cookie-urile pe terminalul utilizatorilor de Internet în mod implicit. Totuși, setările pot fi schimbate de dvs. astfel încât instalarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web. Informații detaliate despre modurile de administrare a Cookie-urilor sunt disponibile în câmpul de setări al browser-ului web. Vă informăm că limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale modului în care sunt afișate paginile website-ului. 
Securitate si probleme legate de confidentialitate.

Cookie-urile NU sunt viruși și nu colectează date cu caracter personal. Totuși, Cookie-urile pot fi utilizate în detrimentul utilizatorilor, de programele de tip Spyware. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, Cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Aplicațiile anti-spyware au rolul de a marca cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de scanare anti-virus/anti-spyware.
Browserele au integrate setări de confidențialitate care oferă diferite niveluri de acceptare a Cookie-urilor  precum perioada de valabilitate și ștergere automată la încheierea unei sesiuni web.
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).
Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
Pentru o navigare sigura si responsabila urmeaza urmati pasii:

 • personalizati setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
 • setati termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces, daca sunteti unicul utilizator. 
 • daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul.
 • instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.
 • asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.

Exonerarea de raspundere

S.C GLORIOSA VISION SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la florarialaura.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, florarialaura.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. S.C GLORIOSA VISION SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
Informatiile incluse pe florarialaura.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa florarialaura@yahoo.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
Florarialaura.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar florarialaura.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Forta majora

Orice imprejurare care este imposibil de prevazut si invincibila, independenta de vointa si controlul Partilor, care face imposibila indeplinirea obligatiilor, va fi considerata Forta Majora si va exonera partea care o invoca de indeplinirea respectivei obligatii.
Cauzele de Forta Majora sunt acele imprejurari, incluzand, fara limitare: razboi, revolutie, cutremur, inundatii masive, embargo, expropriere, incendiu devastator, intreruperea sau blocarea accesului sau functionalitatii Platformei si/sau Serviciului din motive neimputabile florarialaura.ro.
Partea care invoca Forta Majora trebuie sa notifice cealalta parte in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la data la care au survenit imprejurarile si sa puna la dispozitie documentele care atesta Forta Majora, eliberate de o autoritate competenta in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la acea data. Partea in cauza este de asemenea obligata sa comunice imediat data la care inceteaza cauza de Forta Majora.
In cazul omisiunii de a notifica, in conformitate cu conditiile si in termenele limita prevazute mai sus, declansarea si incetarea cauzei de Forta Majora, partea care reclama Forta Majora va suporta intregul prejudiciu cauzat celeilalte parti de aceasta omisiune.
Partile se angajeaza sa ia toate masurile rezonabile necesare in vederea limitarii oricarui prejudiciu care ar putea surveni pe durata situatiei de Forta Majora, drept rezultat al situatiei de Forta Majora.
In timpul unui eveniment de Forta Majora care impiedica una sau ambele parti sa-si efectueze obligatiile, partile sunt exonerate de indeplinirea obligatiilor lor. Daca Forta Majora nu inceteaza in termen de 1 (una) luna de la notificarea sa, oricare dintre parti poate denunta Contractul si/sau utilizarea Serviciului.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane competente.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

Livrare Gratuita in Baia Mare

si 3 lei/ km in afara orasului.

Flori si aranjamente

Premium Grantat

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Plata sigura

Netopia / MasterCard / Visa